Book tid hos os på tlf.: +45 75 54 20 22

Kontakt os for at bestille tid i vores tandklinik. Ring på telefon 75 54 20 22 eller skriv til reception@tlhkolding.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

Tandpleje med brede faglige kompetencer

Tandlægehuset Kolding tilbyder kompetent og professionel tandpleje af dygtige og erfarne tandlæger, tandplejer og klinikassistenter. Søger du en tandklinik i Kolding, der kan tage sig godt af dine tænder, tilbyder vi alle former for tandbehandlinger i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi skaber et behageligt og komfortabelt miljø med respekt for, at det ikke er alle, der er lige trygge ved at gå til tandlæge.

Tandpleje med fokus på dine behov

Som patient på vores tandklinik kan du altid se frem til et højt serviceniveau. Vi lægger stor vægt på at være informative og omhyggelige i alle facetter af vores arbejde. Vi leverer forebyggende og behandlende tandpleje tilpasset din tandsundhed og dine behov. Vi understøtter gerne vores oplysning og motivation med kliniske fotos, fremvisning af røntgenbilleder og demonstrationer. Du spørger, vi forklarer.

Tandklinik med kvalitet som mærkesag

Som tandlæge og tandplejer er det vores fornemmeste opgave at hjælpe vore patienter bedst muligt med at opretholde en høj tandsundhed og gode tandplejevaner livet langt. Vi holder os kontinuerligt opdateret i forhold til uddannelse og kompetencer, således at vi som tandlæge og tandplejer til enhver tid kan tilbyde en moderne og tidssvarende tandpleje.

Kontakt os for at bestille tid i vores tandklinik. Ring på telefon 75 54 20 22 eller skriv til reception@tlhkolding.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

Tandlægehus med stolte værdier

Teamwork, tolerance, orden og kompetence er kerneværdier på vores tandklinik. Vi er alle glade for at gå på arbejde, og det afspejles i det teamwork, vi altid lægger for dagen. Vi ved at godt samspil er nøglen til at opnå de bedste resultater til fordel for dig som patient. For os er der både stolthed og glæde i at levere individuel tilpasset tandpleje af høj faglig kvalitet.

 

Tandpleje og behandlinger med godkendte materialer

Som patient  på vores  tandklinik kan du være sikker på, at vi udfører samvittighedsfuld og  omhyggelig tandpleje og behandlinger med testede og godkendte materialer. Vi anvender den nyeste teknologi og redskaber efter klare procedurer i henhold til international anerkendte faglige standarder og sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi tager os god tid til hver patient, så du føler dig i gode, trygge og kompetente hænder. 

En del af Harald.

Velkommen til den nye sammenslutning af danske tandlæger – Harald. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden. Tilbage, fordi vi tror på andelstankens principper om fælles, aktivt medejerskab. Til fremtiden, fordi gode tandlæger er bedst for enden af både bor og bord, hvor vi har indflydelse på, hvordan vi sikrer den bedste behandling af både patienter og kolleger. 

Andelsbevægelsen var i sin tid ’disruption’ inden for landbruget med en positiv indvirkning på hele samfundet, som stadig mærkes i dag. Nu er tiden kommet til tandlægefaget, som ikke bare bør leves fra hånden til munden. Vi bliver ikke de bedste udgaver af os selv ved at lade andre overtage ansvaret for vores klinikker. Og selv om vi bestemt tilslutter os tanken om moderne ledelse, bekender vi os samtidig til kooperativet: Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne og involverende og være tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Enhver tandlæge med respekt for sig selv og sine patienter ved, at en krone ikke bare er en krone, men en investering. Patienterne investerer deres penge og tillid i os, som til gengæld investerer vores erfaring og ekspertise. Pointen er, at forholdet bygger på gensidig respekt. Derfor går der en lige linje mellem vores forretningsmodel og vores måde at behandle patienter på. Vi er hverken kyniske profitmagere eller professorer med patent på sandheden. Vi er sundhedsprofessionelle specialister, der prioriterer åbenhed, tillid og troværdighed. Dét er vores kald, vores valg og til tider vores udfordring.. 

For vi kan ikke lade være. Heri består vores stolthed og lyst til at være tandlæger. For os er praksis et ideal. Hver dag at leve op til vores egne høje standarder. Hver dag, hver time, hvert minut at arbejde målrettet for at sikre hver patient en optimal behandling. Hvilket vil sige så lidt som muligt, og så meget som nødvendigt. 

Vi er nysgerrige på nye teknologier, teknikker og redskaber, fordi det ligger i vores og fagets natur hele tiden at udvikle og forbedre. Hvilket bringer os til selve motivation for at etablere vores nye fællesskab Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige.

Handlede det bare om pengene, forblev vi hver for sig. Motivationen bag Harald er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed. Skabt og løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Vi tør godt stå ved, at vi stræber efter at være en tand foran. Vi tillader os selv at åbne munden fra tid til anden for at stille krav til hinanden, til alle vores branchekolleger, til patienterne, til politikerne og til resten af verden.

Frem for alt vil vi gerne have friheden til at være os selv. Sammen. Sammen om Harald og om at sætte patienten i centrum. Sammen med dygtige kolleger, der sætter faget højere end deres egen forretning. Sammen om netop at gøre disse værdier til en forretningsmodel og en model for de værdier, som skal sikre fagets fremtid.

Friheden til at være os selv. Sammen

Harald

Medlem af Tandlægeforeningen, mTF.

For at sikre et højt fagligt niveau på vores tandklinik er vi som tandlæge medlem af Tandlægeforeningen. 

Her stilles der krav til os i forhold til efteruddannelse, klinikdrift og etik. 

Yderligere varetager Tandlægeforeningen  vore ansattes interesser under en overenskomst, så der er tryghed i arbejdsforhold og vilkår. 

Har du brug for en kompetent tandlæge eller en dygtig tandplejer er du altid velkommen på vores tandklinik. 

Tandlægehuset Kolding er kendt for at levere tandpleje af høj faglig kvalitet. Vi har både tid og plads til dig.

Kontakt os for at bestille tid på vores tandklinik. Ring på telefon 75 54 20 22 eller skriv til reception@tlhkolding.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt os

Tandlægehuset i Kolding

Velkommen til Tandlægehuset Kolding - en del af Harald

Vores moderne tandklinik  ligger centralt placeret i Kolding, tæt på banegård, bybus og med gode parkeringsforhold i omgivelserne.

Vi ligger parterre i en ældre patriciervilla fra 1903, som vi over årene har restaureret varsomt og med respekt for det oprindelige. På samme måde tager vi hånd om dine tænder. Rettidig omhu betyder for os så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.

Velkommen i Fredericiagade 19

Åbningstider

  • Mandag08:00-16:00
  • Tirsdag08:00-16:30
  • Onsdag08:00-15:00
  • Torsdag08:00-16:30
  • Fredag08:00-12:30