Book tid hos os på tlf.: +45 75 54 20 22

Kontakt os for at bestille tid i vores tandklinik. Ring på telefon 75 54 20 22 eller skriv til reception@tlhkolding.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

Tandpleje med brede faglige kompetencer

Tandlægehuset Kolding tilbyder kompetent og professionel tandpleje af dygtige og erfarne tandlæger, tandplejer og klinikassistenter. Søger du en tandklinik i Kolding, der kan tage sig godt af dine tænder, tilbyder vi alle former for tandbehandlinger i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi skaber et behageligt og komfortabelt miljø med respekt for, at det ikke er alle, der er lige trygge ved at gå til tandlæge.

Tandpleje med fokus på dine behov

Som patient på vores tandklinik kan du altid se frem til et højt serviceniveau. Vi lægger stor vægt på at være informative og omhyggelige i alle facetter af vores arbejde. Vi leverer forebyggende og behandlende tandpleje tilpasset din tandsundhed og dine behov. Vi understøtter gerne vores oplysning og motivation med kliniske fotos, fremvisning af røntgenbilleder og demonstrationer. Du spørger, vi forklarer.

Tandklinik med kvalitet som mærkesag

Som tandlæge og tandplejer er det vores fornemmeste opgave at hjælpe vore patienter bedst muligt med at opretholde en høj tandsundhed og gode tandplejevaner livet langt. Vi holder os kontinuerligt opdateret i forhold til uddannelse og kompetencer, således at vi som tandlæge og tandplejer til enhver tid kan tilbyde en moderne og tidssvarende tandpleje.

Kontakt os for at bestille tid i vores tandklinik. Ring på telefon 75 54 20 22 eller skriv til reception@tlhkolding.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

Tandlægehus med stolte værdier

Teamwork, tolerance, orden og kompetence er kerneværdier på vores tandklinik. Vi er alle glade for at gå på arbejde, og det afspejles i det teamwork, vi altid lægger for dagen. Vi ved at godt samspil er nøglen til at opnå de bedste resultater til fordel for dig som patient. For os er der både stolthed og glæde i at levere individuel tilpasset tandpleje af høj faglig kvalitet.

 

Tandpleje og behandlinger med godkendte materialer

Som patient  på vores  tandklinik kan du være sikker på, at vi udfører samvittighedsfuld og  omhyggelig tandpleje og behandlinger med testede og godkendte materialer. Vi anvender den nyeste teknologi og redskaber efter klare procedurer i henhold til international anerkendte faglige standarder og sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi tager os god tid til hver patient, så du føler dig i gode, trygge og kompetente hænder. 

Medlem af Tandlægeforeningen, mTF.

For at sikre et højt fagligt niveau på vores tandklinik er vi som tandlæge medlem af Tandlægeforeningen. 

Her stilles der krav til os i forhold til efteruddannelse, klinikdrift og etik. 

Yderligere varetager Tandlægeforeningen  vore ansattes interesser under en overenskomst, så der er tryghed i arbejdsforhold og vilkår. 

Har du brug for en kompetent tandlæge eller en dygtig tandplejer er du altid velkommen på vores tandklinik. 

Tandlægehuset Kolding er kendt for at levere tandpleje af høj faglig kvalitet. Vi har både tid og plads til dig.

Kontakt os for at bestille tid på vores tandklinik. Ring på telefon 75 54 20 22 eller skriv til reception@tlhkolding.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt os

Tandlægehuset i Kolding

Velkommen til Tandlægehuset Kolding

Vores moderne tandklinik  ligger centralt placeret i Kolding, tæt på banegård, bybus og med gode parkeringsforhold i omgivelserne.

Vi ligger parterre i en ældre patriciervilla fra 1903, som vi over årene har restaureret varsomt og med respekt for det oprindelige. På samme måde tager vi hånd om dine tænder. Rettidig omhu betyder for os så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.

Velkommen i Fredericiagade 19

Åbningstider

  • Mandag08:00-16:00
  • Tirsdag08:00-16:30
  • Onsdag08:00-15:00
  • Torsdag08:00-16:30
  • Fredag08:00-12:30